SPORT — 9 octombrie 2012 at 08:45

Imaginea zilei – Scandal de dopaj!

by

dor-marunt (1)

Dor Marunt a fost intotdeauna un izvor nesecat de talente. Nu exista insa padure fara uscaciuni. Tanarul indicat de sageata in aceasta imagine este cunoscut in anturajul echipei drept un mare consumator de bauturi carbogazoase. El a fost supus unui test antidoping, in sangele sau fiind gasite urme de Coca Cola, bautura aflata pe lista substantelor interzise. Tanarul s-a autoizolat de coechipierii sai, care consuma bere, vin si bauturi spirtoase. AJF Calarasi a decis sa-l suspende pe o perioada de doi ani de zile pe jucatorul care se face vinovat de dopaj. Pedeapsa poate fi redusa la jumatate daca la derby-ul de sambata, cu Victoria Lehliu Gara, coechipierii sai vor intra pe teren incalziti cu Jack Daniels, iar in pauza vor consuma Feteasca Regala, bautura ce este considerata un element indispensabil pentru o hidratare perfecta. PAMFLET!

No Comments

 1. Tanarul indicat este .. Penita 😛

 2. manastirea a avut penalty clar, a fost furaciune pe fata

 3. martele_cl

  ati avut bulan cu caru trebuia sa va dam 10

 4. jucator dor-marunt

  dc nu ne-ati dat 10 dk ati putut asa mult:))?..

 5. era echitabil si 0-0. golul dat de Dor Marunt a fost un gol dat din lovitura libera, un gol frumos si norocos. Manastirea a jucat bine dar nici Dor Marunt nu s-a lasat mai prejos.

 6. jucator dor-marunt

  nu a zis nimeni k nu ne multumeam si cu 0-0 …a fost un meci foarte strans si echipa kre marca prima sunt sigur k pleca cu cele 3 puncte, noi am marcat knd a trebuit in minutul 90 si asta a fost sa fie….dar nu cum spune cel d sus k trebuia sa ne dea 10…la ce meci s-o fi uitat el nuj…in prima repriza a fost un singur sut pe poarta mare si lat, in repriza a2-a ce-i drept au jucat mai bine manastirea dar noi am jucat pe contraatac si am avut acea lovirura libera de la 17,18 metri kre sa transformat in gol…deci 1-0 , nu 0-10 :))) …un meci se joaca pe goluri fratica nu pe ocaziii…degeaba ai 20 d ocazii dak ceilalti au 1 ocazie si ti-o baga in ate…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *