SPORT — 9 octombrie 2012 at 17:28

Suspendari pe viata pentru Tamadau

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a analizat incidentele petrecute la jocul dintre Viitorul Sohatu si Fortuna Tamadau. Arbitrul Valentin Porumbel a pus capat partidei in minutul 45, la scorul de 3-1, din cauza durerilor care i-au fost provocate de catre jucatorii formatiei oaspete in minutul 26, atunci cand „centralul” a cazut victima unor gesturi ciobanesti ale celor din Tamadau.

Jucatorul Sorin Dinu s-a ales cu o suspendare de 10 etape, in vreme ce coechipierii sai, Dumitru si Anton, cei care l-au accidentat pe Valentin Porumbel, au fost suspendati pe viata din activitatea sportiva. Tinand cont de antecedentele lui Bratu Cataros, nu ar fi exclus ca cei doi jucatori sa fie reprimiti in fotbal inainte de reluarea campionatului. Daca acest lucru se va intampla, Dumitru Pandrea, seful Comisiei de Disciplina, ar trebui sa-si dea demisia.
Jocul dintre Sohatu si Tamadau a fost omologat cu scorul de 3-0, desi exista temei regulamentar ca partida sa se reia din minutul 45, de la scorul de 3-1 pentru gazde. Vorbim insa despre un joc din campionatul judetului Calarasi, unde nu se aplica ROAF, ci legea lui Cataros. De asemenea, Fortuna trebuie sa il identifice pe spectatorul care a patruns pe teren si a incercat sa il loveasca pe arbitrul Porumbel. In cazul in care nu va face dovada ca persoana respectiva a fost sanctionata de catre Politie, echipa din Tamadau se va alege cu o suspendare de 4 etape a terenului propriu. Dumitru Pandrea, incidentul s-a petrecut la Fundulea. Prin ce mijloace legale poate identifica un club sportiv un spectator care a provocat incidente la un meci care s-a disputat in deplasare? In curand, delegatii echipelor vor fi sanctionati si pentru ca nu ploua.
Ciudat este ca impotriva Viitorului Sohatu, echipa organizatoare a jocului, nu s-a dictat nici o sanctiune. Mai merita mentionat ca reprezentantii celor doua echipe au cerut ca partida sa fie continuat si fara „centralul” Valentin Porumbel. Acesta ar fi putut fi inlocuit de catre „asistentul” Razvan Carciog, iar in locul acestuia la linie ar fi putut oficia Razvan Oceanu, care a fost in brigada la meciul de juniori. Observatorul Mircea Dan si arbitrii delegati la acest meci au refuzat aceasta varianta, plecand in graba spre Oltenita.

No Comments

 1. s-au saturat de voi

  porumbel de ce nu l-a vzt pe jucatorul de la sohatu cand a lovit jucatorul de la tamadau cu cotul in stomac si dupa aia scuipat fara nici o jena…trebuiaeliminat acel jucator care a lovit nu pupat asa cum a procedat porumbel…poi daca tot aplica regulamentul sa il aplice nu sa se uite dupa vrabiute si dupa aia sa arate cartonase rosi la una din echipe… de ce echipa din tamadau trebuie sa identifice suporterul care a intrat in teren???poi echipa gazda erau cei de la sohatu ei trebuie sa se ocupe de organizare nu cei din tamadau…din cate observ au fost sanctionati numai cei din tamadau cei din sohatu cuminti au fost…ca niste bebelusi…din cauza asta ca se face dreptate numai intr-o parte iar cei cu bani nu au nici o vina…sa va fie rusine…

 2. Huaaaaaaaaaaaaa , rusine suspendati pe viata pentru ce ?! Ca dabea la atins , arbitru are 2m inaltime si picioarele subtiri ca sarma , parca l-a omorat !!! Suspendat pe viata pentru ce ?! HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RUSINEEEEEEEEEEEEEE !!! Din cauza lui a mancat bataie arbitru’ . Dupa parerea mea ar trebui pedepsiti maxim 5 etape , iar arbitri sa depaseasca varsta de 25 de ani !!!

 3. ciobanii de la tamadau nare nici o sansa sambata
  le dam 3 in fata si tot nu ne bate
  forza dinamo

 4. Nu e drept sa le dati pe viata .. Arbitru a fost de vina pai asa se aplica regulamentul ?? La sohatu nimik nici un cartonasi nimik iar la tamadau gata repede suspendari pe viata ?? Cel putin Anton nici nu l-a atins pe Porumbel. Dupa parerea mea nu trebuia sa luati astfel de masuri drastice. Merita 10-15 etape dar nici chiar asa .. Tot din cauza vostra sa si bate lumea la fotbal pt ca trimiteti panarame dalea de arbitru care nici nu stie sa mearga pe teren ..

 5. pe viata pana la primavara cand o sa joace iar ca vine sa isi vizeze carnetele si la baba aia ii este foame ia cinci sute pentru fiecare sii legitimeaza din nou

 6. tamadau e cea mai slaba echipa
  le dam 10 sambata

 7. Astfel de echipe care aliniaza 11 salbatici, nenorociti ordinari si „viermi ai societatii” ar trebui sa nu fie incluse in campionat. De ce primesc astia licenta??
  De ce se omologheaza terenuri care pun in pericol integritatea corporala a jucatorilor? De ce terenuri care nu au nici gard de protectie? Pt ca Bratu Cataros e un hot, spagar si criminal al sportului curat? El asa e de-o viata. Nu credeti ca e bine sa se ia masuri impotriva lui????

 8. altceva decat sa injurati nu aveti de facut… de ce voi fotbalistii, reprezentatii cluburilor nu faceti un memoriu la frf sau o adunare extraordinara a cluburilorsa schimbati conducerea ajf calarasi…? ce va impiedica sa puneti pe altii daca astia va fac viata un calvar? ce cauta arbitrii care nu au nici o legatura cu fotbalul si care nu au nici un habar despre abitraj sa arbitreze … si sa va „macelareasca” de ce va injurati intre voi … e doar un joc oameni buni… fair play. Frustatii si nervosii nu au ce cauta pe terenul de fotbal. Bafta la toti.