SPORT — 8 octombrie 2012 at 13:34

Chirnogii mă-sii de treabă!

by

Presa buzoiana considera drept umilitoare infrangerea pe care Gloria Buzau a suferit-o vineri dupa-amiaza la Chirnogi. Jucatorii antrenati de catre Virgil Nitoi au trecut cu 3-1 de formatia pregatita de catre Stefan Stoica – Mourinho! Victoria chirnogenilor este una cat se poate de categorica, buzoienii reusind golul de onoare aproape de finalul jocului. Gazetarii de la Buzau scriu cu mult umor despre Chirnogi.

„Trebuie să ai cunoştinţe temeinice de geografie să dai de Chirnogi, locul unde Gloria a ajuns pentru a disputa meciul de vinerea trecută. Plus că primul şoc îl ai cînd primeşti un sms: <Bun venit în Bulgaria! Sînteţi în reţeaua….> Hait! Nu prea este de bine! Ăsta a fost şocul nostru. Gloria s-a trezit că este pusă să joace într-o groapă înconjurată de gunoaie şi de un cîmp unde ardeau mocnit cîteva focuri şi pe care caii şi vacile căutau cu disperare cîte un fir de iarbă. Lîngă teren, un cort ca la circ unde se ţinea o adunarea religioasă. Suprafaţa de joc – infectă, am înţeles că acolo unde s-a jucat vineri ar fi un fel de teren secundar al Chirnogilor. Doamne-Dumnezeule!”, scrie publicatia Sansa Buzoiana. 
De asemenea, Opinia de Buzau a comentat pe seama articolului publicat de catre www.sportcalarasean.ro dupa victoria de rasunet obtinuta de catre formatia pregatita de catre Virgil Nitoi. „Site-ul sportcălărăşean.ro a publicat la câteva ore de la fluierul final al partidei de la Chirnogi cronica partidei în care Gloria Buzău a pierdut cu 3 la 1 în faţa formaţiei Victoria din localitate. Cu titlul “Mourinhio s-a pocăit la Chirnogi”, publicaţia sus amintită ia în derâdere palmaresul echipei din Crâng, jucătorii şi nu în ultimul rând pe tehnicianul Ştefan Stoica. Autorul articolul a scris despre rezultatul final “un scor la care nici cei mai optimişti chirnogeni nu visau”, semn ca rareori “plăpânda” formaţie din Chirnogi este “onorată” de prezenţa unor echipe de calibru precum Gloria. Semnatarul cronicii nu a avut milă de tehnicianul Ştefan Stoica, antrenor pe care chirnogenii l-au văzut doar la televizor până la întâlnirea cu Gloria Buzău. Stoica a fost îndemnat să participe la “… o adunare religioasă. Dar pentru că n-au reuşit să-l convingă cu vorba bună, chirnogenii i-au aplicat o corecţie fotbalistică tehnicianului de la Buzău”. Tot despre Stoica s-a scris: “Antrenorul oaspeţilor a ajuns să regrete ziua în care a acceptat s-o coboare în Liga a III-a. Când te conduce cu 3-0 o echipă precum cea de la Chirnogi, e clar că trebuie să te pocăieşti. Fotbalul jucat la ţară nu ţine cont că ai barbă, ochelari şi vorbeşti gesticulând. Filozofia e doar pentru oraş”. Autorul a încheiat cronica spunând că: “gazdele au măturat cu buzoienii pe jos”. Trecând peste ironiile “servite” în cronica călărăşeană a jocului dintre Chirnogi şi Gloria Buzău, rămânem cu dureroasa concluzie că în fotbal doar rezultatul final contează”, scrie Opinia de Buzau, care semnaleaza faptul ca presa calarasean a luat in deradere Gloria Buzau dupa meciul de la Chirnogi.

Comments are closed.