SPORT — 5 octombrie 2012 at 18:22

Mourinho s-a pocait la Chirnogi

by

Dupa ce e trecut de Viitorul Axintele cu 2-0, Gloria Buzau a venit la Chirnogi cu nasul pe sus. Jucatorii lui Stefan Stoica au crezut ca in locul lor va juca palmaresul clubului. Cand au ajuns pe stadionul din lunca Dunarii, buzoienii jubilau de fericire. Au crezut ca meciul se va disputa pe terenul principal, unde gazonul arata bine. Oaspetii au suferit insa un soc in momentul in care au aflat ca trebuie sa se lupte cu echipa locala pe terenul secundar, unde suprafata de joc arata jalnic.

In plus, in imediat apropiere se afla un cort ca la circ, fapt ce a starnit zambete printre oaspeti. De fapt, acolo avea loc o adunare religioasa la care ar fi fost bine sa participe si antrenorul oaspetilor, Stefan Stoica – Mourinho. Dar pentru ca n-au reusit sa-l convinga cu vorba buna, chirnogenii i-au aplicat o corectie fotbalistica tehnicianului de la Buzau.
Prima repriza s-a incheiat la egalitate, dar in mitanul secund gazdele au maturat cu buzoienii pe jos. Mai intai, George Craciun e deschis scorul din penalty in minutul 57. Chirnogenii si-au intrat in mana, iar Iosofache a facut spectacol pe teren. Mai intai i-a pasat cu tot cu gol lui Andrei Chirita, care a facut 2-0 trei minute mai tarziu. Stefan Stoica ar fi trebuit sa arunce prosopul in minutul 67, atunci cand acelasi Iosache l-a servit ca pe tava pe Cristi Turcu si tabela s-a facut 3-0. Un scor la care nici cei mai optimisti chirnogeni nu visau. Antrenorul oaspetilor a ajuns sa regrete ziua in care a acceptat sa coboare in Liga a 3-a. Cand te conduce cu 3-0 o echipa precum cea de la Chirnogi, e clar ca trebuie sa te pocaiesti. Fotbalul jucat la tare nu tine cont ca ai barba, ochelari si vorbesti gesticuland. Filozofia e doar pentru oras. Buzaul a marcat golul de onoare in minutul 88, prin Francis.
Jucatorii gazdelor s-au bucurat cu moderatie, inchinand victoria in memoria tatalui lui Madalin Mitrea, care a fost inmormantat chiar in ziua jocului. Meciul a fost urmarit din tribuna de Adrian Matei, antrenorul celor de la Metaloglobus Bucuresti, adversarul de peste doua etape al chirnogenilor. Acesta a postat pe Facebook doua fotografii cu baza sportiva din Chirnogi si a spus despre Gigi Ionita ca este gras si tehnic.
CSM Focşani – Eolica 1-2
Strătulat (87) / St. Ciobanu (10), I. Lupu (45)
Rapid II –
Juventus Buc. 3-0
Martin (9), S. Pereira (37), Ct. Păun (45)
Sportul Stud. II – Urban Titu 1-6
Margărit (41) / Spătaru (7), M. Ionică (8, 51), Al. Dan (45), St. Săndulescu (61), Dicu (77)
CSM Rm. Sărat – Rapid Feteşti 2-0
Vişan (30), Burlacu (75)
Chirnogi – Gloria Buzău 3-1
G. Crăciun (57 – pen.), An. Chiriţă (60), Cr. Turcu (67) / Francis (88)
Viitorul Axintele – Metaloglobus Bucureşti
, se dispută mâine, de la ora 15:00.
Dunărea Călăraşi a stat.

No Comments

  1. Victorie fara drept de apel a Chirnogenilor!!! Gloria nu a aratat absolut deloc ca fiind o echipa care vine din liga2-a…Un meci frumos in care Isofache a aratat ca nu degeaba a jucat in Liga 2-a la Braila.

  2. nitoi cel mai jmecher antrenor