Special — 4 octombrie 2012 at 09:30

Valeriu Petrescu, in Austria

by

Dupa ce s-a despartit de Dunarea Calarasi la finalul sezonului trecut, antrenorul Valeriu Petrescu a ajuns la Atletic Calarasi. Clubul patronat de catre Adrian Ghiuta se ocupa de cresterea juniorilor, iar aducerea lui „Jose” a reprezentat un mare plus. Tehnicianul care si-a facut ucenicia la Modelu, in Liga a 2-a, nu a rezistat mult timp in fotbalul juvenil. A incercat sa devina observator la meciurile din campionatul judetean, dar a fost refuzat, deloc surprinzator, de catre Bratu Cataros.

Cum nici o echipa din judet nu a fost interesata de serviciile sale, iar ofertele din alta zari nu s-au materializat, Petrescu a decis sa inceapa un nou capitol din viata sa. „Astazi plec in Austria. Vreau sa demonstrez ca am valoare ca antrenor. Deocamdata nu pot da mai multe amanunte. Mai intai trebuie sa ajung acolo, sa vad exact despre ce este vorba”, a declarat tehnicianul.
Inainte de a pleca din tara, Valeriu Petrescu a vorbit si despre ceea ce s-a intamplat sezonul trecut la Dunarea Calarasi. „Eu am fost cel care stabilea ce bani trebuie sa primeasca jucatorii tineri. Am stiut sa-i motivez. Inainte sa se intoarca Sima din Statele Unite, echipa era pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu primele doua clasate. Cand s-a intors in tara, Sima a zis ca nu mai lasa pe nimeni sa faca statele de plata. Acest lucru s-a vazut imediat in rezultatele echipei. Pe mine ma deranjeaza ca numele meu a fost asociat cu Sima. Am pus mult suflet la Calarasi si lumea a ajuns sa ma injure. Mi s-au reprosat transferurile din iarna, insa nimeni nu spune ca daca nu aduceam acei jucatori nu aveam 18 oameni in lot. Tinerii cu care am avut rezultate nu au mai vrut sa joace la Dunarea din cauza lui Sima”, a explicat tehnicianul care isi va incerca norocul in Austria.

No Comments

 1. bafta jose

 2. fara tine sima este mort esti cel mai bun antrenor

 3. vali are dreptate
  cat a avut puterea echipa s-a batut la promovare sima a distrus tot la calarasi iar acum vrea sa promoveze cu budestiu in 4

 4. pacat ca nu stim sa ne tinem valorile acasa e pacat ca pleaca un antrenor tanar care na acceptat niciodata sa fie marioneta…

 5. la vrut modelu… dar sa bagat paun… paun care nu se mai satura… vrea sa le faciel pe toate…

 6. ce fotbal au aia in austria? poate se duce antrenor la schi ca el nare treaba cu fotbalul e praf omul zice acum ca sima e nenorocit si cand era cu el se puopau si furau impreuna

 7. mult noroc jose

 8. pai poate il ia si pe anghel ala cu el in austria ca sa mai imparta banii.
  mare antrenor mare caracter….infect.
  cineva mai sus spunea ca „jose” nu a fost o marioneta dar ce vezi la teatrul de papusi este vrajeala pe langa felul cum era petrescu la dunarea.
  auzi tu, el facea statele de plata la jucatori..pai atunci inteleg dece nimeni de la echipa nu il mai dorea
  bafta „jose” si nu te gandi prea mult la tari straine ca nu ai tu character sa antrenezi in strainatate (tot la calarasi o sa mori)

 9. nu sa bagat paun la modelu,a fost propunerea primarului dupa ce tot el nici nu a vrut sa auda de petrescu. un caracter infect este acest petrescu,daia nu are nici-un prieten.

 10. fara petrescu dunarea o sa retrogradeze