SPORT — 4 octombrie 2012 at 12:47

"Dunarea a fost amendata cu 7000 lei"

by

Litigiul dintre Florin Anghel si Dunarea Calarasi inca nu s-a incheiat. Laurean Motataianu, secretarul echipei fanion a judetului, admite ca jucatorul trebuie sa isi primeasca banii, adica 4.350 de lei, si motiveaza neplata prin faptul ca nimeni de la Calarasi nu stie cum sa-i trimita banii atacantului care a evoluat pentru Dunarea in returul campionatului trecut. Florin Anghel, in prezent la FC Zagon, nu se agita foarte tare in aceasta privinta deoarece el este reprezentat in litigiu de catre AFAN.

„Jucatorul nu vrea ca acei bani sa ii fie platiti in doua rate. Miercuri, la Comisie, Dunarea a fost amendata cu 7.000 de lei din cauza faptului ca a trecut o luna de zile de data la care s-a decis ca Florin Anghel trebuie sa primeasca 4.350 de lei si banii nu au ajuns la jucator. Daca pana la urmatoarea sedinta a Comisiei, care va avea loc miercurea viitoare, nu vor face dovada platii, echipa va fi depunctata”, a declarat Emil Hulubei, prim-vicepresedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori. Pana la inchiderea calculatorului, oamenii din cadrul Compartimentului de Presa din cadrul Federatiei Romane de Fotbal nu au confirmat sanctiunea pecuniara care ar fi fost dictata impotriva Dunarii Calarasi.
Florin Anghel a explicat si de ce nu vrea sa-si primeasca banii in mai multe rate. „In vara, l-am sunat pe Mirel Condei si i-am cerut sa mi se dea legitimatia de joc. Mi-a zis ca nu se poate din cauza faptului ca cei de la Calarasi sunt foarte suparati pe mine fiindca mi-am depus memoriu ca sa-mi primesc banii. Asta e chiar culmea. Ei sunt suparati pentru ca nu mi-au dat banii… A doua zi, m-a sunat cineva de la Dunarea si mi-a cerut sa accept plata datoriei in rate. Atunci le-am zis ca nici nu vreau sa aud de asa ceva. Eu i-am sunat sa-mi dea legitimatia, ei nu au vrut, iar cei de la Zagon au trebuit sa imi faca un dublicat pentru care au platit 300 de lei”, a declarat Florin Anghel.
 

No Comments

  1. SA SE DEA BANII LA JUCATORI HOTILOR CA TOATA VIATA VOASTRAAA ATI FURAT DE LA DUNAREA SI VATI LUATE MASINE COMUNISTILOR