SPORT — 3 octombrie 2012 at 10:23

Dunarea Calarasi poate fi depunctata

by

Jaful produs in perioada in care Costica Sima a ocupat functia de presedinte al Dunarii Calarasi inca este vizibil. Clubul condus acum de catre Constantin Stefan a pierdut litigiul cu jucatorul Florin Anghel si trebuie sa-i plateasca atacantului suma de 4.350 de lei, reprezentand ultima rata din contract si cheltuielile de judecata. In cazul in care nu plateste banii pana vineri, 5 octombrie, echipa fanion a judetului va fi depunctata cu doua puncte.

Noi i-am trimis o hartie jucatorului la Brasov, la adresa care era trecuta in contractul pe care el l-a avut cu Dunarea. I-am cerut sa ii platim aceasta suma in rate. Hartia a venit inapoi, ceea ce inseamna ca nu a ajuns la jucator. Secretarul clubului, Laurean Motataianu, este la Federatie pentru a rezolva aceasta problema. Noi vrem sa-i dam banii baiatului, dar in rate. Sunt banii lui, trebuie sa ii primeasca. Anghelache a fost de acord cu plata in rate, dar de la Anghel nu avem nici un raspuns„, a declarat presedintele Constantin Stefan.
Florin Anghel a evoluat in returul campionatului trecut la Dunarea Calarasi, avand un contract de 13.000 de lei. Jucatorul adus la propunerea lui Valeriu Petrescu, antrenorul de atunci al galben-albastrilor, a fost o dezamagire totala, nereusind sa marcheze nici macar o data. Ultima rata din contract trebuia platita la 15 mai, dar presedintele de atunci, Costica Sima, a refuzat sa vireze banii in contul jucatorului. Anghel a apelat la Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF, fiind reprezentat in acest caz de catre Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori. La 20 august s-a decis ca Dunarea trebuie sa plateasca jucatorului suma de 4350 in termen de 30 de zile. „Am vorbit cu cei de la AFAN si mi-au zis ca de la 20 septembrie Dunarea are termen inca 15 zile ca sa imi plateasca banii. Asta inseamna ca banii trebuie sa ajunga la mine cel tarziu vineri, 5 octombrie, altfel vor fi depunctati cu doua puncte. Clubul mi-a trimis o hartie la Brasov, dar eu nu eram acasa. Eu nu accept sa mi se plateasca banii in rate. E problema lor daca nu au bani. La felul in care s-au purtat cu mine cat am stat acolo, nu merita sa colaboram. Sa se aplice regulamentul. Mi-am luat injuraturi cat nu mi-am luat toata viata”, a declarat Florin Anghel, jucator aflat in prezent la FC Zagon, formatie din judetul Covasna ce evolueaza in Liga a 3-a.
In perioada cat a evoluat la Dunarea Calarasi, atacantul nu a fost iubit de catre publicul calarasean. Printre cei care l-au contestat la acea vreme s-a aflat si Constantin Stefan, actualul presedinte al clubului.

No Comments

  1. sa plateasca cine la dus la calarasi ca oricum a fost jaf cu sima la calarasi si toata lumea a ras de noi ca suntem niste prosti si ca nu stim ce e ala fotbal

  2. DAca na marcat asta nu inseamna ca a fost o dezamagire,cand au jucat cu ai nostri la chirnogi sezonu trecut a fost cel mai bun jucator de pe teren.

  3. fortza „jose” , singurul vinovat.
    13.000 contract unui jucator la liga 3 este ceva incredibil tinand cont ca tot salariul pe 1 an al unui jucator calarasean este de 7000 lei.
    13.000 lei pt 0 goluri in comparatie cu 7000 pt o munca buna sau rea dar care este in totalitate pt echipa.