SPORT — 2 octombrie 2012 at 14:15

Speriatu: "Suntem o echipa mica"

by

In urma cu doua etape, la finalul jocului dintre Radovanu si Sohatu, antrenorul gazdelor, Marian Speriatu – Olariu, a depus o contestatie, considerand ca jucatorul oaspetilor, Constantin Baicu, nu are drept de joc la formatia lui Doru Cartan. Cazul s-a judecat in aceasta seara de catre Comisia de Disciplina a AJF Calarasi. In urma deliberarilor s-a decis pastrarea rezultatului din teren.

„Eu nici nu m-am dus la Calarasi. De ce sa fac degeaba 200 de kilometri? Olariu n-a adus nici o dovada. A ramas rezultatul din teren, ceea ce mi se pare absolut normal”, a declarat Doru Cartan, finantatorul Viitorului Sohatu.
Speriatu se declara dezamagit de felul in care a tratat AJF Calarasi acest caz. „Nu se poate face nimic. M-am dus la AMF Bucuresti, de unde am fost directionar catre FRF. Cand am ajuns la FRF, oamenii de acolo m-au trimis inapoi la AMF. Mi-au zis ca n-am ce sa caut eu acolo, ca sunt reprezentantul echipei. De acest caz trebuia sa se ocupe AJF Calarasi. Bratu Cataros trebuie sa stopeze aceste practici. Nu se poate sa nu ia masuri impotriva celor care au dubla legitimare. De acum inainte eu as putea sa folosesc foarte multi jucatori pe fals, dar nu voi face niciodata acest lucru. Noi suntem o echipa mica. O sa-mi vad de treaba mea ca sa nu mai avem probleme. Imi pare rau ca am cheltuit bani degeaba, m-am luptat cu morile de vant si acum nu am cum sa platesc baremul de arbitraj pentru jocul de sambata”, a declarat Olariu.

Comments are closed.