SPORT — 2 octombrie 2012 at 13:56

Octombrie de foc pentru Ciocanesti

by

In etapa desfasurata sambata in Liga a 4-a Calarasi, Dunarea Ciocanesti si-a consolidat pozitia fruntasa din clasament. Liderul a invins cu 3-0 la Curcani, demonstrand ca victoriile pe linie obtinute pana acum nu au fost intamplatoare. Cei care pun rezultatele Ciocanestiul doar pe seama adversarilor modesti gresesc. Dunarea a invins la Curcani, acolo unde Venus Independenta, favorita la castigarea titlului inainte de inceperea campionatului, a scos doar un punct. In plus, liderul de acum a facut instructie cu Sohatu, echipa care are +4 in clasamentul adevarului. Luna octombrie va fi una decisiva pentru lider. Dupa derby-ul de sambata, cu Inainte Modelu, formatie care nu se regaseste in acest moment, urmeaza deplasarea la Manastirea, jocul cu Lehliu Gara si deplasarea la Independenta. Daca iese cu fruntea sus din aceste patru confruntari, Ciocanestiul va putea fi declarata campioana de toamna. 

Inainte Modelu a parasit plutonul echipelor cu pretentii din campionatul judetean dupa ce a pierdut meciul de pe teren propriu cu Avantul Dor Marunt. Echipa lui Marius Paun a ratat un penalty, a condus cu 2-0 pana in minutul 75, dar oaspetii au avut puterea sa intoarca rezultatul si sa castige cu 3-2 printr-un gol reusit in ultimul minut de joc. Ascensiunea celor de la Dor Marunt este evidenta, acel +4 din clasamentul adevarului dandu-le dreptul sa se lupte pentru primul loc.
Jocul dintre Unirea Manastirea si Victoria Dragos Voda a fost castigat la masa verde de catre echipa lui Jean Oprea. Oaspetii au prezentat sase legitimatii de joc pe care nu era inscrisa viza medicala si meciul nu s-a disputat.
 
Liga a 4-a, etapa a 6-a, rezultate
 
Viitorul Plataresti Agricola Borcea 2-2
CS Curcani Dunarea Ciocanesti 0-3
Inainte Modelu Avantul Dor Marunt 2-3
Unirea Manastirea Victoria Dragos Voda 3-0
Victoria Lehliu Gara Progresul Fundulea 1-2
Venus Independenta Steaua Radovanu 11-1
Fortuna Tamadau Rapid Ulmeni 2-1
Dinamo Sarulesti Viitorul Sohatu 2-1
 

No Comments

 1. jucator dor-marunt

  dar despre meciul Modelu – Dor-marunt dc nu scrieti nimic? doar de ciocanesti scrieti acum? anul trecut de independenta , acum despre ciocanesti…uitati-va la rezultatele dor-maruntului ,eu krd k ar trebui sa se vorbeasca si despre noi…cel mai frumos meci pe kre l-am vazut si am asitat l meci a fost modelu- dor-marunt…galeria dor-marunutului a facut show la meci si incredibila revenire a noastra de la 2-0 la 2-3 …dc nu se vorbeste nimic despre acest meci?

 2. daca nu poti sa citesti tot…

 3. asa nu se mai poate fratilor sa nu putem juca ca nu vrea solo
  e jaf pe banii nostri
  la curcani blat
  cu modelu japca
  acum nu a vrut sa arbitreze pentru ca era de serviciu

 4. uluitor mitea a facut jaf la calarasi si la iertat

 5. ce jaf domnule ca a condus modelu cu2-0 a avut si 11 metri si nu a fost in stare asta inseamna la dumneata jaf ar trebui sa taceti

 6. jucator dor-marunt

  :)))))auziti si voi jaf=))) doamnee morrr..cum sa spui asa cv domnule?=))ce meci ai vazut tu? si la 2-0 tot contra noastra fluiera pikinezu ala d arbitru si tot am intors scorul la 2-3…o sa mai fie astfel de surprize din partea noastra o sa vedeti pe parcursul campionatului:* sa va asteptati l multe din partea noastra..v-am pupat , o seara buna

 7. jucatorule de la dor marunt te lauzi ca ai jucat la divizia c dar la primele doua goluri ai fost praf… tia rupt coloana culina… ca venus nu aveti nici o sansa, iar ciocanestiul o sa va dea 10, ca sa e traditia la voi

 8. jucator dor-marunt

  hai k va asteptam si pe Independenta si pe Ciocanesti sa vedem dk ne da 10 =)))da cine krezi k suntem ma noi Plataresti sau Ulmeni ? stai cuminte copile:)))cu ce canti k nu te cunosc?:)))